• 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Új építésű házak

Modern építészeti stílusjegyek, gyors, tartóváz nélküli szárazépítészeti megvalósítás, kimagasló energiatakarékosság

Megnézem

Mobil házak, nyaralók

Isopanel mobil házak, nyaralók, garázsok, melléképületek kivitelezése rövid határidővel, minimális energiaigénnyel

Megnézem

Épületenergetika

Napelemes-, napkollektoros rendszerek, elektromos padlófűtés, infrafűtés, szellőzőrendszerek, energia önellátás

Megnézem

SunRise Home: új építésű házak, épületenergetika

MINDEN, AMIT TŐLÜNK MEGKAPHAT, MAGA A JÖVŐ!

Minden termékünkkel és szolgáltatásunkkal azt a célkitűzést szolgáljuk, hogy az Ön számára is elérhetővé tegyük azokat a technológiákat, amelyek a modern, energiatudatos építészetet jellemzik.

A mi épületeink már most garantáltan megfelelnek a 2020-tól bevezetésre kerülő új, szigorú energetikai szabályozásnak. Garantáljuk, hogy TOP-felszereltségű házaink fűtés- és melegvíz költsége 0.- Ft, így akár évi többszázezer Ft-ot takarítunk meg Önnek. Épületeinkkel, alkalmazott technológiáinkkal járulékos költségektől és állandó karbantartási igényektől mentes, minden tekintetben 21. századi kényelmet és életminőséget biztosítunk ügyfeleinknek.

SIP-VEZÉRKÉPVISELET, IMPORT, KERESKEDELEM

Az általunk felállított magas mércének csak olyan építési rendszer felel meg, amely nem tűri meg a kompromisszumokat. Részben előre gyártott, a helyszínen könnyen, gyorsan felépíthető, az időjárási viszonyoknak ellenálló, kiváló energetikai tulajdonságú rendszereket biztosítunk vásárlóinknak.

Büszkék vagyunk arra, hogy vezérképviseletét látjuk el Európa egyik legrégebbi és legnagyobb, 20 éves múltra visszatekintő SIP-ház gyártó cégének. Ezzel garantáljuk és biztosítjuk, hogy nálunk minden tekintetben eredeti SIP-technológiát kap!

Országos partnerhálózatunk bővítéséhez várjuk tervezők, kivitelező cégek jelentkezését. Részükre gyártói tanfolyamot és teljes körű know-how-t biztosítunk. További információkat találhatnak testvérhonlapunkon is: www.siphaz.hu

 MIÉRT VÁLASSZANAK MINKET?


Típustervek, egyedi tervezés

Ha kész típusterveinkből választ, még hamarabb költözhet be új otthonába. Ha más elképzelése van, egyedileg tervezzük meg az Ön épületét.
 

Energiatakarékos házak = 0 Ft rezsi

Épületeink már most megfelelnek a 2020-tól életbe lépő új előírásoknak. Így akár teljes energia-önellátó kivitel is megrendelhető.
 

Hetek alatt

A paneles szerkezetnek köszönhetően házaink néhány nap alatt felépülnek. A kulcsrakész kivitel is legfeljebb 2 hónapot vesz igénybe.
 

Társasházak, bérházak

Építési technológiánk lehetővé teszi többemeletes épületek, társasházak, egyéb közösségi létesítmények megépítését is.Írjon nekünk!

Érdeklődjön a leggyorsabb módon!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Üzenet *:
Adatkezelési hozzájárulás *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kapcsolat

SunRise Home Kft.


Székhely

9400 Sopron, Várkerület 112.


E-mail

info@sunrisehome.eu


Telefon

+36 20 915 4642
+36 70 940 5236