Kapcsolat

SunRise Home Kft.


Székhely

9400 Sopron, Várkerület 112.


E-mail

info@sunrisehome.eu


Telefon

+36 20 915 4642
+36 70 940 5236 

Energia-önellátó fűtés

Az igazi rezsicsökkentés az energia-önellátás!

A mi rendszereinkkel garantáltan

ingyen fűtheti házát!

Az épületek fenntartási költségeinek több, mint 60%-át a fűtési költségek teszik ki. Ráadásul Magyarországon, az épületek rossz műszaki állapota miatt közel kétszer annyit költünk fűtésre, mint nyugaton.

Létezik azonban egy megoldás, amellyel örökre elbúcsúzhatunk a fűtésszámlától! Igaz, kell ehhez egy jól szigetelt épület, de ez minden energiamegtakarítással kapcsolatos dolog alapfeltétele.

Magyarországon bárki szereltethet a házára napelemes rendszert. Ha a műszaki paraméterek megfelelnek, az áramszolgáltató köteles átvenni az így megtermelt áramot. Tehát a telepítéskor NEM engedélyért folyamodunk a szolgáltatóhoz, hanem BEJELENTJÜK, hogy mostantól mi is rendelkezünk egy háztartási méretű kiserőművel. A szolgáltató ilyenkor ingyenesen biztosít egy új árammérrő órát, amely regisztrálja, hogy a saját napelemes termelésünkből mennyi áramot töltünk fel a hálózatba és azt is külön méri, hogy mennyi áramot vételezünk onnan. A dolog lényege, hogy a szolgáltatóval évente egyszer számolunk el. Ha a fogyasztásunk azonos volt a feltöltés mennyiségével, akkor 0.- Ft lesz az áramszámlánk a szaldóelszámolásnak köszönhetően. Ha többet vételeztünk, mint amennyit feltöltöttünk, akkor fizetünk némi áramdíjat, de ha többet sikerült termelnünk a fogyasztott mennyiségnél, akkor bizony az áramszolgáltató fizet nekünk egy szerény összeget.

Mivel a napelemes rendszer teljesítménye igen pontosan méretezhető, előre kiszámíthatjuk, hogy mennyi áramot kell egész évben megtermelnünk és a hálózatba töltenünk ahhoz, hogy az télen elegendő legyen egy elektromos fűtés üzemeltetéséhez. Ha jó a kalkuláció, akkor bizony egy viszonylag kicsinek mondható napelemes rendszerrel is meg tujuk termelni egy átlagos méretű, jól szigetelt családi ház teljes energiaszükségletét!

A dolgunk már csak annyi, hogy kiválasszuk az igényeinknek és az épület jellegének leginkább megfelelő fűtési rendszert. Ez lehet elektromos padlófűtés, vagy akár infrafűtés is.

Mindkettőben közös, hogy utólag is könnyen telepíthető, viszonylag kevés rombolással. Az elektromos áramot közvetlenül hőként hasznosítják, veszteség nélkül. Természetesen ezeken kívül több jó választás is lehet, mi segítünk Önnek megtalálni az igényeinek és lehetőségeinek leginkább megfelelő megoldást. Nem vagyunk elkötelezettjei egyetlen gyártónak sem, tehát nem kell "letolni semmit az Ön torkán", szabadon ki tudjuk választani, hogy mire van szüksége. 15 év tapasztalatával állunk rendelkezésére.

Kérje ajánlatunkat most!

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi mezőket! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Az alábbi téma érdekel *:


Bővebb megjegyzés:
Adatkezelési hozzájárulás *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!