Kapcsolat

SunRise Home Kft.


Székhely

9400 Sopron, Várkerület 112.


E-mail

info@sunrisehome.eu


Telefon

+36 20 915 4642
+36 70 940 5236 

Napelemes rendszerek

Az utóbbi években jelentősen és folyamatosan csökken a napelemek ára, ezért már Magyarországon sem elérhetetlenek a jó minőségű, megbízható, nagy teljesítményű típusok.

A 2008-as Energiatörvénynek köszönhetően a háztartási kiserőművek tulajdonosai egy éves periódusú szaldó elszámolásban vannak az áramszolgáltatóval, ami egészen leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a napelemekkel megtermelt és az elektromos hálózatba feltöltött áramot egy az egyben visszakapják az adott perióduson belül.

Ez teszi lehetőve azt, hogy a nyáron megtermelt többlet energiát télen is fel lehet használni, akár pl. elektromos padlófűtés, vagy infrapanel ellátására. Pontos kalkuláció elkészítésével lehetséges úgy méretezni a napelemes rendszert, hogy az elegendő energiát termeljen a fűtési rendszer számára, így garantáltan biztosítani tudjuk a 0.- Ft-os fűtésszámlát. Igény esetén a teljes háztartási energiaigényt fedezni tudó napelemes rendszert is méretezzük és telepítjük.

Cégünk vállalja a tervezést és az áramszolgáltatóval történő ügyintézést is, így Önnek semmilyen papírmunkát nem kell végeznie. Az áramszolgáltató részéről a teljes eljárás ingyenes és nem kell fizetni a hálózati csatlakozásért sem.

Egy háztartási méretű napelemes rendszer akár egy nap alatt telepíthető. Az esetek többségében ez nem jár különösebb rombolással, rendetlenséggel.

A napelemes rendszer a családok többsége számára egy életre történő beruházás, hiszen a garanciaidő 25 év, de a modulok még 50 év múlva is működni fognak, igaz, már csak kb. fele teljesítménnyel.

Éppen ezért mi minden esetben konkrét, testre szabott árajánlatot készítünk, az ügyfeleinkkel történő személyes kapcsolatfelvételt követően. 15 éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy a napelemes rendszer nem az a termék, amelyet webshopból meg lehet vásárolni. Ha nem történik meg a mindenre kiterjedő előzetes műszaki felmérés, komoly problémák adódhatnak. Ezt mi nem engedhetjük meg magunknak. Mi mindig az ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelő műszaki megoldást javasoljuk, mely hosszú távon is a megelégedésüket szolgálja.

Rendszereinket Németországból szállítjuk, kizárólag neves, megbízható cégek termékeit forgalmazzuk, akiknél az esetleges garanciális ügyintézés is biztosított.

Az alábbi adatlap kitöltésével ingyenes, előzetes kalkulációt készítünk Önnek.

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi mezőket! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Az alábbi téma érdekel *:


Bővebb megjegyzés:
Adatkezelési hozzájárulás *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!