Kapcsolat

SunRise Home Kft.


Székhely

9400 Sopron, Várkerület 112.


E-mail

info@sunrisehome.eu


Telefon

+36 20 915 4642
+36 70 940 5236 

Napkollektoros rendszer

15 éves tapasztalattal rendelkezünk napkollektoros rendszerek telepítésében. Bár napjainkban a napelemek jóval nagyobb tempóban terjednek, nagyon jó hatásfokkal lehet használni a napkollektoros berendezéseket is, akár melegvíz készítésre, akár fűtésrásegítésre.

Kiforrott technológia biztosítja a családok és intézmények melegvíz ellátását, mely nagyon jól automatizálhatóan együttműködik a gázfűtési rendszerekkel. Általánosságban elmondható, hogy minél több melegvíz fogy valahol, annál inkább megéri napkollektoros rendszert telepíteni.

Kínálatunkban megtalálhatók a vákuumcsöves kollektorok is, melyek hatásfoka jóval nagyobb a hagyományos síkkollektorokénál. Speciális, csúcsteljesítményű vákuumcsöves típusunk 2 m2-es felületén termel annyi melegvizet, mint a hagyományos síkkollektorok 5 m2-en! Az egyedi belső csövezésnek köszönhetően állítva és fektetve is felszerelhető, akár erkélykorlátra is, így még társasházi lakásokban is lehetővé teszi az alternatív energia hasznosítást.

Rendszereink utólagosan is beépíthetőek, ezért megfelelő hőszigeteléssel- és fűtési rendszerrel ellátott, régebbi építésű házak esetében is sikerrel alkalmazhatóak.

Minden esetben egyedi méretezést készítünk, nem árulunk előre összeállított csomagokat, hiszen mindenkinek másra van szüksége. Ha kíváncsi, hogy Önnek milyen megoldást tudunk kínálni, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi mezőket! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Az alábbi téma érdekel *:


Bővebb megjegyzés:
Adatkezelési hozzájárulás *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!