Kapcsolat

SunRise Home Kft.


Székhely

9400 Sopron, Várkerület 112.


E-mail

info@sunrisehome.eu


Telefon

+36 20 915 4642
+36 70 940 5236 

SIP házak

Mi a SIP-ház?  (TEKINTSE MEG ÚJ OLDALUNKAT IS: WWW.SIPHAZ.HU )

A SIP szó az angol Structural Insulated Panel megnevezés kezdőbetűiből álló mozaikszó. Jelentése szabad fordításban: Szigetelt Építőszerkezeti Panel. Legelterjedtebb formája a két OSB építőlemez közé egy speciális anyaggal rögzített polisztirol szigetelőlap, mely egy rendkívül masszív, ugyanakkor könnyű panelt eredményez. Magyarországon még csak most kezd ismertté válni, de Nyugat-Európában már régóta ismert és kedvelt építőanyag, az USA-ról nem is beszélve, ahol az épületek többsége már ezzel a technológiával épül.

SIP-ház IMPORT, VEZÉRKÉPVISELET, SZERVEZETI TAGSÁG

Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként kezdtük meg Magyarországon az eredeti, hamisítatlan SIP-technológia forgalmazását. Vezérképviseletét látjuk el Európa egyik legnagyobb- és legrégebbi múltra visszatekintő, 2018-ban épp 20 éves SIP-ház gyártó termékeinek forgalmazását.

Tagjai közé fogadott minket az amerikai székhelyű nemzetközi SIP-ház szövetség a SIPA is, mely önmagában garanciája az eredeti SIP technológia megőrzésének és alkalmazásának.

Örülünk annak, hogy országszerte már több szerződött kivitelező partnerünk tevékenykedik eredményesen!

Technológiánkkal modern és hagyományos stílusú SIP-ház egyaránt rendkívül gyorsan felépíthető, egyes gyártók termékei már lehetővé teszik akár 4 emeletes társasházak megépítését is. Az USA-ban nem ritka, hogy többezer négyzetméteres gazdasági- és középületeket is ezzel a technológiával emelnek.

A SIP-panel a házak járószintjeként is használható, hiszen 27 cm vastagságával és az alkalmazott kiegésztő technológiákkal alulról is tökéletes hőszigetelést biztosít. Rendkívül stabil és teherbíró, statikailag bombabiztos megoldásokra is alkalmazható.

Olyan újszerű és nagyszerű építőanyag, ami formabontó megoldásokra sarkallja a vállalkozó szellemű építtetőket és kivitelezőket egyaránt. Feleslegessé teszi a hagyományos alapozást, hiszen akár talajcsavarokra is fektethető és a rögzítést követően megkezdődhet az elektromos padlófűtés beszerelése, majd a burkolás. Mindez azt jelenti, hogy az építés ideje valóban napokra korlátozódik, miközben az építmény minősége és minden egyéb paramétere felülmúlja a hagyományos építészetben alkalmazott anyagokat és megoldásokat.

Tekintse meg képgalériánkban a SIP házak építéséről készült összeállításunkat!

Az általunk alkalmazott technológiával akár AA++ energetikai besorolású SIP-házak is építhetők, 100% napenergia-önellátással, szellőztető rendszerrel, stb... Ha bővebb információkra kíváncsi, töltse ki az űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi mezőket! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Az alábbi téma érdekel *:


Bővebb megjegyzés:
Adatkezelési hozzájárulás *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!