Kapcsolat

SunRise Home Kft.


Székhely

9400 Sopron, Várkerület 112.


E-mail

info@sunrisehome.eu


Telefon

+36 20 915 4642
+36 70 940 5236 

Szellőzőrendszerek

A decentralizált szellőzőberendezés

a megfelelően hőszigetelt épületek ideális megoldása a mindig friss levegő biztosítására. A rendszer tökéletes kiegészítője az energiatakarékosság jegyében alkalmazott többi technológiának.

A rendszeres szellőztetés óvja az egészséget és kíméli az épületállományt. Ez különösen a jól szigetelt és komoly nyílászárókkal ellátott házakban fontos, ahol a megfelelő légcsere miatt szinte folyamatosan szellőztetni kellene. Ezzel azonban kiengednénk a meleget és a drága fűtési energiát az ablakon. Azonban, ha a frisslevegős, hővisszanyerő szellőzőberendezésünket használja, egy készülékben biztosítjuk Önnek a kifogástalan, tiszta friss levegőt, a nedvesség- és penészgátlást és az akár 90%-os hővisszanyerést. A beáramló friss levegőt a készülék belsejében található kerámia hőcserélő segítségével a kiáramló, elhasznált levegő hője melegíti fel. A készülék váltakozó üzemmódban működik.

A készülék gondoskodik a megfelelő páratartalom meglétéről, hiszen a kifelé áramoltatott használt levegő kondenzvizének felhasználásával automatikusan szabályozza a befújt friss levegő nedvességtartalmát. Ezzel megakadályozható a túl száraz szobalevegő kialakulása, a készülék mindig kellemes közérzetet biztosít.

A ventillátor 3 különböző teljesítményfokozatban működtethető, fogyasztása 3, 4.5 és 7 Watt! Távirányítóval is szabályozható, előre beállíthatók a fokozatok és a nyári üzemmód is.

A decentralizált szellőzőberendezések nagy előnye a központi készülékekkel szemben, hogy nem kell kiépíteni csőhálózatot. Ezzel nemcsak sok pénzt takaríthat meg, de kiküszöbölheti pl. az atkalerakódást is. Szinte észrevehetetlen hatás, ezért kevés szó esik róla, de fontos kiemelni, hogy a mindig friss szobalevegő rendkívül pozitív élettani hatással van a szervezetünkre. Kevésbé vagyunk fáradékonyak, dekoncentráltak, hiszen agyunk mindig tiszta, friss levegőhöz jut, így teljesítőképességünk is fokozódik.

A készülék meglévő házakba utólag is beépíthető 28 - 50 cm falvastagság esetén. Különösen ajánljuk dohos, penészes, átgondolatlanul leszigetelt épületek esetén!

Kérje ajánlatunkat most!

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi mezőket! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Az alábbi téma érdekel *:


Bővebb megjegyzés:
Adatkezelési hozzájárulás *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!