Kapcsolat

SunRise Home Kft.


Székhely

9400 Sopron, Várkerület 112.


E-mail

info@sunrisehome.eu


Telefon

+36 20 915 4642
+36 70 940 5236 

Talajcsavarok

Új megoldás az alapozásban:

Talajcsavar - betonozás helyett

 

A talajcsavarok alkalmazása jelentős idő- és anyagi megtakarítást jelent a betonozással történő alapozáshoz képest. Nincs szükség jelentős talajmunkára, ásásra, nem kell eltávolítani a kitermelt talajt, stb...

A betonozással ellentétben nincs technológiai várakozási idő, a lefúrást követően a csavarok azonnal terhelhetőek. A talajcsavarok statikailag bevizsgáltak és rendelkeznek a szükséges engedélyekkel.

Német gyártópartnerünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a legkülönbözőbb építőipari területeken. A talajcsavarok használatának valóban csak a képzelet szab határt. A választékban bőven több, mint száz, különféle méretű- és kialakítású típus szerepel, ezekből minden munkához ki tudjuk választani az odaillő megoldást.

Esetünkben nyilván a házak alapozásához használható talajcsavarok a mérvadóak. Ennek a megoldásnak az alkalmazásával egy családi ház alapozási munkálataival egyetlen nap alatt végezni lehet, mégpedig bármilyen terepen, bármilyen időjárási körülmények között. Könnyűszerkezetes házaink a talajcsavaroknak köszönhetően ideális esetben akár 30 nap alatt is beköltözhetőek!

 

 

 

Bármilyen célra legyen is szüksége talajcsavarra, keressen bennünket, segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb típust!

Ajánlatkérés

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi mezőket! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Az alábbi téma érdekel *:


Bővebb megjegyzés:
Adatkezelési hozzájárulás *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!